Title:
Engridients: 1kg malto kumpio nevirtų apvalių ryžių pusė stiklinės (3x vandens virimui) trys nedideli svogūnai prieskoniai maltos mėsos (4 arbatiniai šaukšteliai) grietinės (pusė indelio) pomidorų padažas
Preparation: Išvirti ryžius (pusė stiklinės apvalių ir 1.5 stiklinės vandens) ir kupinas šakštelis druskos. Į faršą (įdėti 2 arbatiniai šaukšteliai druskos be kaupo) sutarkuoti 3 svogūnus su smulkiausia tarka. Sudėti virtus ryžius, prieskonius ir 3 kupinus šaukštus grietinės. Padaryti kotletus ir apkepti juos iš abiejų pusių. Padažui: 4 kupini šaukštai grietinės ir 4 kupini šaukštai pomidorų padažo padažui, padažui druskos nekupinas šaukštelis. 1l vandens. Sudėti padažą ir kotletus į katilą ir virti 40 minučių.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai