Title:
Engridients: 2 baklažanai 2 raudonosios paprikos 4-8 pomidorai (pageidautina - sunokę) 1 stiklinė džiovintų pupelių (arba avinžirnių/paprastų žirnių) 1 a.š. malto imbiero 1 a.š. ciberžolės 1 a.š. maltos kalendros 1 a.š. malto kumino 1/4 a.š. aitriosios paprikos aliejaus
Preparation: Pupeles iš vakaro užmerkti, ryte išvirti sūdytame vandenyje. Supjaustyti 1cm^3 gabalėliais baklažanus ir paprikas. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Į keptuvę įpilti aliejaus, suberti prieskonius ir pamaišant pakepti 30s, kol pasklis gardus kvapas. Sudėti baklažanus ir paprikas ir maišyti, kol daržovės pasidengs prieskoniais ir aliejumi.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai