Title:
Engridients: Silkė su oda Cukrus Citrinos rūgštis Cinamonas Džiovintos slyvos Svogūnai
Preparation: Jei silkė pernelyg sūri, pamirkyti vandenyje. Paruošti marinatą: vandenyje ištirpinti cukraus ir citrinų rūgšties, kad gautųsi saldžiai rūgštus, bet labiau rūgštus tirpalas. Į pailgos formos lėkštės dugną paberti cukraus ir cinamono. Sudėti supjaustytą silkę užpilti truputį aliejaus ir vėl paberti cukraus ir cinamono. Užpilti marinatu ir palaikyti pernakt. Garnyras: iškepti svogūnų ir slyvų. Sumaišyti prieš patiekiant ir uždėti ant silkės, prieš tai nupylus marinatą. Patiekti šaltą.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai