Title:
Engridients: 1000 gramų varškės 4 vienetai kiaušinių (M dydžio) 160 mililitrų pieno 8 (80g) šaukštai manų kruopų 60 gramų sviesto (galima keisti 4 v.š. riebios grietinės) 8 v.š. cukraus 100 g razinų truputėlis druskos šiek tiek miltų
Preparation: Manus išbrinkinti piene. Ištrinti sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir kiaušinius. Į kiaušinių masę įmaišyti manus. Įdėti varškę ir viską sutrinti. Įmaišyti razinas. Kepimo indą patepti aliejumi ir sukrėsti masę. Arba: Manus išbrinkinti piene. Ištirpinti sviestą. Į varškę sudėti sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir kiaušinius, manus ir gerai išmaišyti. Pabaigoje Įmaišyti razinas. Kepimo indą patepti aliejumi ir sukrėsti masę. Kepti: 200 C 15 min, 180 C 45 min.
Url:
Tags: asdghjk Pyragai Karšti Ilgalaikiai Sriubos Mišrainės Šalti Tėčio Užkandžiai Saldumynai Sausainiai